Nieuwbouw vrijstaande woning te Wezembeek-Oppem 2017-2018
fotograaf ©fclama.be
fotograaf ©fclama.be
press to zoom
fotograaf ©fclama.be
fotograaf ©fclama.be
press to zoom
fotograaf ©fclama.be
fotograaf ©fclama.be
press to zoom
fotograaf ©fclama.be
fotograaf ©fclama.be
press to zoom
fotograaf ©fclama.be
fotograaf ©fclama.be
press to zoom
zijgevel werffase
zijgevel werffase
press to zoom
fotograaf ©fclama.be
fotograaf ©fclama.be
press to zoom
zithoek werffase
zithoek werffase
press to zoom
interieur vide werffase
interieur vide werffase
press to zoom
ruwbouw
ruwbouw
press to zoom
ruwbouw
ruwbouw
press to zoom
ruwbouw
ruwbouw
press to zoom
split level ruwbouw
split level ruwbouw
press to zoom
split level nachthal ruwbouw
split level nachthal ruwbouw
press to zoom
voorgevel ruwbouw
voorgevel ruwbouw
press to zoom
fotograaf ©fclama.be
fotograaf ©fclama.be

press to zoom
fotograaf ©fclama.be
fotograaf ©fclama.be

press to zoom
IMG_0020
IMG_0020

press to zoom
fotograaf ©fclama.be
fotograaf ©fclama.be

press to zoom
1/14

De vrijstaande woning is zo compact mogelijk ontworpen om de bouwdiepte van 12m aan te houden om alle verdiepingen.

Er werd gewerkt met split-levels om de dubbele garage op half niveau onder de grond te starten.

De leefruimte op 2 verschillende niveau's wordt verbonden met de bovenste ruimten via een witte betontrap die de snijlijn vormt tussen de split-levels.

voorgeven nieuwbouw Humbeek
voorgeven nieuwbouw Humbeek

press to zoom
nieuwbouw Humbeek
nieuwbouw Humbeek

press to zoom
zithoek
zithoek

Nieuwbouw Humbeek

press to zoom
voorgeven nieuwbouw Humbeek
voorgeven nieuwbouw Humbeek

press to zoom
1/10
voorgevel
voorgevel

Nieuwbouw Humbeek

press to zoom
voorgevel
voorgevel

Nieuwbouw Humbeek

press to zoom
zijgevel
zijgevel

Nieuwbouw Humbeek

press to zoom
achtergevel
achtergevel

Nieuwbouw Humbeek

press to zoom
achtergel
achtergel
press to zoom
keuken
keuken
press to zoom
IMG_5633-1
IMG_5633-1
press to zoom
IMG_5618-1
IMG_5618-1
press to zoom
IMG_5608-1
IMG_5608-1
press to zoom
IMG_5593-aangepast
IMG_5593-aangepast
press to zoom
​Nieuwbouw 3-gevelwoning te Humbeek 2015-2016

Op een hoekperceel werd gebruik gemaakt van de openheid om het hele gelijkvloers naar de tuin open te werken. De oversteek is een functioneel antwoord op de zuidelijke oriëntatie. 

De leefruimte en zithoek zijn diagonaal met elkaar verbonden en alle leefruimten lopen in elkaar over, maar toch heeft de keuken een open sfeer en de zithoek aan de voorgevel een meer ingetogen sfeer .

De grote raampartijen geven een groot 'buitengevoel', wat de opdrachtgever wenste.